Welkom bij de Dubbelaar

De gezelligheid van een tennis clubhuis

Over de bridgeclub

Bridgeclub De Dubbelaar is een bridgeclub met leden die in competitieverband  met elkaar een gezellige bridgemiddag willen hebben. De vereniging is opgericht in 1998. In verband met de beschikbare ruimte is het maximum aantal leden 90.  Aanmeldingen hierboven komen op een wachtlijst.

Naast het beoefenen en bevorderen van het bridgespel, vormt ook de  gezelligheid een onmisbaar element voor het succes van onze bridgeclub. De competitie is een belangrijk onderdeel bij deze denksport . Wekelijks worden daarvoor van de eerste maandag in oktober tot in half april totaal 24 onderlinge competitiemiddagen georganiseerd. 

Er wordt gespeeld in drie lijnen A, B en C. De club organiseert ook feestelijke drives, zoals de Openingsdrive na de Algemene leden vergadering op de laatste maandag van september, een Kerstdrive en aan het einde van het seizoen de Slotdrive, waar ook de clubkampioen bekend wordt  gemaakt. 

Het bestuur bestaat uit 4 leden: Voorzitter, secretaris, penningmeester, technische commissielid.

De club verwacht van de leden dat zij eens per jaar de helpende hand reiken bij het indelen én opruimen van de zaal. Daarvoor is een corveeschema  ZIE hier opgesteld. Indien nodig wordt er in de loop van het seizoen wellicht door de TC een beroep op u gedaan. 

Over het clubhuis

Wij maken gebruik van het clubhuis van Tennis Vereniging Bosch en Duin. Voor een drankje en soms een hapje kunt u terecht bij de dames Daniëlle en Jacqueline. 

De barvrijwilligers, Danielle en Jacqueline.

Het bestuur

Etteke van Heijnsbergen
Voorzitter
Jolande Elsenburg
Secretaris
Wil Verdonk
Penningmeester
Marianne Vos
Technische Commissie

de Dubbelaar Lidmaatschap

De contributie bedraagt € 50,- per seizoen. De leden betalen de contributie vóór 1 november.

Het gebruik maken van de accommodatie van de tennisvereniging houdt in, dat de bridgers verplicht zijn donateur te worden van deze vereniging à  €40 per jaar. Onze penningmeester zal naast de contributie ook dat bedrag bij u innen.

Heeft u vragen, wilt u lid worden? Gebruik het e-mailadres hieronder.

N.B. De Dubbelaar hanteert een maximum van 90 leden, daarboven komt u automatisch op de wachtlijst.

Op dit moment zijn er 88 leden.

Stuur een mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken), met uw naam, postadres en telefoonnummer als u lid wilt worden.

Wanneer spelen wij?

Het bridgeseizoen loopt vanaf de laatste maandag in september tot 1 mei. Het telt in totaal 24 competitie-bridgemiddagen in rondes van 5 of 4 zittingen. Daarnaast wordt er een Openingsbridge (na de Algemene ledenvergadering), een Kerstbridge en een Slotdrive georganiseerd. Het bridgeseizoen start altijd op de laatste maandagmiddag in september om 13.00 uur met een Algemene ledenvergadering en daaropvolgend vanaf 13.30 uur de Openingsbridge waar Top integraal wordt gespeeld. Na elke zitting wordt de uitslag bekend gemaakt en per e-mail naar de leden die speelden verstuurd en op de website geplaatst.