LOGIN

Login met je email adres en postcode, alleen de 4 cijfers.

Toelichting

Bij verhindering is afmelden verplicht!  In dat geval graag afzeggen op maandag vóór 9 uur en uitsluitend via afmelding op de  deze website.  Een andere mogelijkheid die niet onze voorkeur heeft, is in het boek dat bij elke zitting in het clubhuis ligt. Speelt u met een 3-tal? Dan moet een niet spelende teamgenoot zich zelf afmelden, als hij/zij niet speelt. Alleen in uiterste nood kun je uiterlijk maandagmorgen vóór 11 uur telefonisch afmelden, door in te spreken op de voicemail van 0610965188 / 0615047625. Bij afmelden na 11 uur wordt artikel 6 van het wedstrijdreglement toegepast. (35 % score).

Indien uw partner is verhinderd en u zelf geen partner kunt vinden, kan de TC binnen de leden mee helpen zoeken naar een vervanger. De vervanger komt bij voorkeur uit uw eigen lijn. Indien u op de bewuste speelmiddag vóór 12.30 uur geen bericht hebt ontvangen, rekent de Technische commissie op uw komst! U hebt geen garantie dat de TC er altijd in slaagt een vervanger te vinden. Mocht het niet lukken een vervanger voor uw partner te vinden dan krijgt u de geldende afwezigheidsscore.

Annuleren afmelding

He je je vergist of kun je toch spelen, zoek dan de eerdere afmelding in de lijst onder de kop WIS AFMELDING, rechts op de pagina (of onder bij een mobiele weergave). Klik daar op de knop bij de datum van de eerdere afmelding.

Krijg je geen bevestiging, of ontbreekt een speeldatum meld dit dan aan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).